LOGIN
SENASTE NYHETER
PROFIL - STRESSLESS
INFORMATION

Stressless
Är just nu Offline
Namn:
Daniel Almqvist
Ålder:
31
Bosatt:
Åkersberga
Titel:
BrutalCS VIP
Rank:
Varning:
Profilbesök:
1447
Forumtrådar:
19
Foruminlägg:
1082
Kommentarer:
329
Inloggningar:
47
Vänner:
72
Tja, mitt namn är Daniel Almqvist. Jag är född och uppvuxen i Upplands-Väsby, men flyttade till Åkersberga 2004 efter att vi byggt ett timmerhus. Mina föräldrar är dock från norrland (Luleå och Ö-vik) och jag spenderar därför en del av lov och lediga dagar där. Min storebror flyttade till Ö-vik och är nu gift och byggt ett nytt hus där. Storasystern bor här i Åkersberga tillsammans med sina två barn och man.
Jag är 22 år gammal och bor hemma med mina föräldrar, men har i och för sig två rum och toa. Jag går nu TekniskFysik på KTH och på fritiden spenderar jag mycket tid vid datorn, med kompisar eller annat skoj.

Jag hittade in på BrutalCS genom Harmless? och har spelat på dessa servrar ganska mycket sedan dess. Jag blev admin här på BrutalCS i början av 2005 och har hjälp så mycket jag kan och även varit nära att driva vidare BrutalCS till en del av BF2 också. Idéen blev dock nerlagd då vi märkte hur mycket mer arbete det skulle bli (trots att vi lärt oss mycket om BF2-servrar, BF2-stats och gjort ordning en ny camouflage-design var det mycket som fattades).
Inför förra sidan hjälpte jag till mycket med förberedelser och kom med många förslag på både design och funktionalitet. Dock var jag inte helt nöjd, men det blev ju också en ny sida.

Under ett år har jag nu jobbat mer aktivt med att förbättra och utveckla BrutalCS genom att sitta som kassör. Sedan årsskiftet 08/09 har jag dock lagt BrutalCS lite åt sidan och klivit av positionen som kassör och klev in som revisor.

Har under senaste tiden även kommit med idéer och förslag för nuvarande sidan. Även gjort mig lite mer aktiv, dock inte på samma nivå som tidigare. Nu är jag betydligt mer nöjd än tidigare sidor.
HÅRDVARA
Moderkort:
Asus P7P55D
Nätaggregat:Corsair HX 650W 80+, Modulära ..
Processor:
Intel i5 750, 2.66GHz 8MB
Grafikkort:
Radeon HD5850
Ljudkort:
Creative
Minne:
8 GB
Hårddisk:
3,8 TB
OS:
Windows 7 Professional x64
Uppkoppling:
8
Skärm:
Samsung T240
Mus:Razer Deathadder / Logitech Perfor..
Musmatta:
BrutalCS Limited Edition
Tangentbord:
Logitech diNovo Edge
Headset:
Siberia
COUNTER-STRIKE
Nick:
Stressless
Steam ID:
Upplösning:
1920x1200
Sensitivity:
1.8 (högsta i windows)
Crosshair color:
Standard
Crosshair size:
Dynamic
Dynamic crosshair:
1
Launch options:
Inga
Refresh rate:
60
Favoritbana:
train
Favoritvapen:
colt
Favoritklan:
Min egen
Favoritspelare:
Jag
KONTAKT
Steam:
Jadu?
IRC:
#BrutalCS
Hemsida:
GALLERI