LOGIN
SENASTE NYHETER
SENASTE ARTIKLAR
LÄROVERKET DE_DUST2 - FÖRSVARA MITTPORT
Inledning
Positionering
AWP-spelet
Kast
Haxx
INLEDNING
Hej allesammans, nu när vi tittat på catwalken och lången är det då äntligen dags för mittporten att avhandlas. Det är ingen vanlig attackväg och därför blir denna del lite kortare än de andra, men det betyder inte att man bör glömma bort denna sektion; har man ingen spelare som vet hur man ska försvara här kan det lätt hända att man får spela varje runda 4vs5 då han alltför lätt blir utplockad.

Just därför att mittport så sällan blir anfallen brukar det aldrig vara någon poäng att sätta upp någon typ utav flerspelarsförsvar, däremot är det av största vikt att se till att T inte kan dominera därifrån på efterplanter. Många lag väljer att inte spela någon spelare alls här och ibland går det alldeles utmärkt att göra så, främst beror det på hur motståndet spelar. Vissa lag utnyttjar dock området till fullo och då gäller det att se till att man kan ta sig förbi det här området utan manfall, annars kan det bli riktigt tufft att möta dessa lag.
KOMMENTARER
#1
2011-02-08 18:04
Tackar, bra guide! :)
#2
2011-02-17 15:10
bra guide !! :D
#3
2011-07-08 20:53
Bra guide man tackar (Y)
#4
2011-07-24 00:37
Du borde också lägga till att man kan hoppa förbi porten och haxxa fram till T-spawn för att hoppas på någon klonk. Men du vet säkert att man inte ska stå kvar för länge :)
AKTIVA TRÅDAR
BRUTALCS UNDERSÖKNING
Vilka karta spelar du helst DM på? (488 röster)

de_dust2
de_mirage
de_inferno
de_nuke
de_cache
de_tuscan
de_train
de_season
de_overpass
Någon annan

SOCIALA MEDIER