LOGIN
SENASTE NYHETER
SENASTE ARTIKLAR
LÄROVERKET DEL 1 - GRUNDERNA
Inledning
Matchen
Det ekonomiska systemet
CT-sidan
T-sidan
Samarbete och mental styrka
Reglerna
More to come...
INLEDNING
Välkommen till den första delen av BrutalCS’ Läroverk! De närmaste månaderna kommer jag att plita ner mina tankar och åsikter om hur Counter-Strike bör spelas i ett försök att utbilda och underhålla ärad läsare. Jag tänkte mig att vi börjar med grunderna för hur en match egentligen går till!

De allra flesta är nog redan väl medvetna om det som står i den här första delen, men någonstans ska man börja, och anser jag början vara en ypperlig utgångspunkt. Dessutom kan jag tänka mig att många fler än mig har råkat ut för att familj och vänner inte förstår hur man kan spela ett datorspel seriöst. Därför är det nu möjligt att vid situation bara skicka vidare den här texten till de oinvigda istället för att desperat försöka förklara exakt allt vad spelet går ut på. Jag har själv behövt en sådan typ av text en 7-8 gånger, och nu kommer det att finnas en färdig för att skicka vidare även för er, inte så tokigt kanske?

Notera att jag tänkte låta alla bilder vara förstorningsbara - det är bara att klicka på dem så ser man genast vad de föreställer. När jag får möjlighet till det kommer också alla bilder få en förklarande bildtext.
KOMMENTARER
#1
2008-02-24 15:41
bra läsning! :)
#2
2008-09-04 16:06
tack för den fina läsningen =)
#3
2009-01-03 15:47
Kul att läsa även om man vet det mesta, men lite var nytt , tack! :D
#4
2011-02-08 18:04
Tackar, bra guide! :)
#5
2011-02-17 15:10
riktigt bra guide ! :D
AKTIVA TRÅDAR
BRUTALCS UNDERSÖKNING
Vilka karta spelar du helst DM på? (488 röster)

de_dust2
de_mirage
de_inferno
de_nuke
de_cache
de_tuscan
de_train
de_season
de_overpass
Någon annan

SOCIALA MEDIER