FORUM
FORUM
Forumindex / Battlefield / Asgard-Gaming Söker Battlefield 1 Spelare.
2016-10-02 16:50#1

Exson
Ingen klan

BrutalCS Noob
9

Asgard-Gaming - Battlefield 1

Vad kan du för vänta dig av oss?

Ett aktivt och unik community.
Ålder alla är över 18.
Vi spela alla olika spel så du hittar alltid folk att spela med.
Vi har en aktiv hemsida.
Vi kör med TeamSpeak3.
Alltid admins tillgänliga.

Asgard Gaming är en plats för många spel entusiaster och nu letar vi efter dig som vill spela med oss i Battlefield 1. Det spelar ingen roll om du är Hardcore eller Casual spelare det finns en plats och möjligheter för dig här. Vi vill strida tillsamman på dem stora slagfälten tillsammans. Men vi vill också känna en tävlingsinriktad laganda och kunna vara med i anordnade turneringar och ligor där vi spelar 8vs8 eller 5vs5. Redan idag spelar vi Battlefield 4 tillsammans för att mäta vår hunger tills Battlefield 1 kommer ut.


För dig som är Casual
Med målet att spela för att det är kul kommer du och andar medlemmar dela slagfältet i seger och förlust oavsett. Men i den här delen så spelar vi för att det är kul och man har inga krav på sig. Här spelar man bara för att umgås med andra och ha kul.

För dig som är Hardcore
För dig som är mer intresserat på att spela seriöst kommer Asgard ge dig möjlighet att spela i vårt Battlefield 1 lag. Vi kommer delta i aktiva ligor och turneringar, 5vs5 och 8vs8 i Conquest och Squad Rush.

Vår medlem - Exson - kommer att ansvara för att driva detta lag framåt i Battlefield 1 och kommer att agera som lagledare med hjälp av andra runt omkring samt hålla i Battlefield 1 sektionen i Asgard Gaming.

“För att alltid garantera seger krävs ett sammansvetsat lag som läger ned tid på träning tillsammans. Vägen till vinst kräver tydlig struktur och rätt strategi, och för att uppnå detta skall vi tillsammans träna och komma fram till strategier. genom att spela med och mot varandar.” - Exson, Asgard Gaming.

ASGARD Battlefield 1 Server
Asgard tittar på möjligheter att anskaffa oss en puplikserver och en tävlings server och vi siktar på att ha puplikservern uppe innan slutet på oktober.

Teamspeak 3 - server address: ts3.asgardgaming.se
Hemsida: http://asgardgaming.se/
Battlefield 1 ansvarig - Origin: Exxson
AKTIVA TRÅDAR