FORUM
FORUM
Forumindex / Design och bildbearbetning / Grafiker/Webbdesigner sökes (samlingstråd)
2012-02-08 17:28#1

Ejziponken
Ingen klan

Ordförande
6586

Här är den officiella Grafiker/Webbdesigner sökes tråden på BrutalCS. Endast i denna tråden söker ni grafiker och webbdesignare.

Ni postar er ansökan i tråden, va noga med att skriva mycket information om vad du vill ha och vad du kan ge. Glöm inte kontaktuppgifter då kontakt om jobb endast får tas via PM/mail. Man får således inte skriva inlägg där man erbjuder bilder eller andra grafiska jobb.

För enklare bilder så som bakgrundsbilder, signaturer och avatarer så ska ni använda denna tråd!

Exempel mall
Bildstorlek:
Skall användas till:
Tema:
Färger:
Text:
Övrigt:
Pris (kan vara gratis):

§7 Vettiga diskussioner
Trådar som inte skapar en vettig diskussion kommer att låsas och användaren blir varnad. Tillåtna kommentarer i trådar är endast sådana som kan anknytas till trådens ämne. Att söka efter saker som inte ger upphov till någon diskussion är inte tillåtet. Exempelvis får man inte söka sponsorer, köpare eller säljare med undantag för att söka klan, spelare, grafiker och kodare i de redan klistrade trådarna skapade för just dessa ändamål.

§13 Köp och sälj
Det är förbjudet att skapa trådar/inlägg med syftet att sälja eller köpa saker. Exempelvis är det förbjudet att sälja möss, spelkonton, hemsidor och bilder. Man får söka kodare och grafiker för diverse jobb i de redan klistrade trådarna skapade för just dessa ändamål. En kodare/grafiker får inte erbjuda tjänster i forumet men får göra det via PM. BrutalCS tar inget ansvar för vad som sker mellan två privatpersoner.

Senast redigerad 2012-02-08 22:27
Never argue with an idiot. He lowers you to his level and then wins on experience!
16 kommentarer, visar 16-16 - Första « 1 [2] » Sista
2017-05-04 20:36#17

Rawgue
Ingen klan

BrutalCS Noob
1

Tjena! Söker någon som kan göra en logga till mitt cs lag! Kontakta gärna mig så jag kan beskriva vad jag söker och lite bilder som exempel. Betalar en slant för hjälpen om jag blir nöjd och vill använda. Adda mig gärna på steam och kommentera på profilen så jag vet att ni addat. Har många skit vänförfrågningar.

http://steamcommunity.com/id/val3k/
16 kommentarer, visar 16-16 - Första « 1 [2] » Sista
AKTIVA TRÅDAR