LOGIN
SENASTE NYHETER
FAQ
Vad är BrutalCS och vad gör ni?
BrutalCS är tänkt att hjälpa de som har problem med att sätta upp en CS-server och dess olika addons verktyg.

Guiderna har skrivits med omsorg för att du som läsare ska ha lätt att förstå hur man gör de olika momenten. Skulle det ändå strula så har vi givetvis supportforum där du kan beskriva ditt problem så ska vi försöka hjälpa dig. Nu är det dock INTE sagt att vi hjälper till med allt då de flesta av oss har ett liv utanför BrutalCS.

Vi ger support på de guiderna VI har skrivit och hjälper er tillrätta med det. Detta är helt ideellt arbete och får alltså inget betalt. Så vi tar oss friheten att inte ge support på frågor såsom guiderna läsarna skrivit själva, photoshop med mera. Vår support gäller alltså bara de guiderna som ligger upplagda i guidelistan!

Finns BrutalCS på IRC?
Självklart gör vi det, ni kan hitta oss i #BrutalCS på Quakenet.

Varför måste jag ange mina personuppgifter?
BrutalCS är numera en förening ansluten till Sverok, detta innebär att vi får bidrag för varje medlem. Det är Sverok som kräver personuppgifter på varje medlem och inte vi. Bidragen vi får från Sverok används uteslutande till BrutalCS och dess utveckling. Vi jobbar fortfarande ideellt och får alltså inte nån ekonomisk ersättning för arbetet som läggs ner.

Hur engagerar jag mig i föreningen?
Alla medlemmar kan engagera sig i föreningen. Men det gäller att gå via rätt kanaler för att synas och göra sig hörd. IRC och forum är jättebra verktyg för dig som medlem att sprida kunskap och vara med att hitta lösningar på problem och självklart för att utveckla föreningen! Om man vill bli ännu mer engagerad och vara med att fatta beslut så är det årsmötet man ska vara med på. Läs nedanför.

Vad är ett årsmöte?
Ett årsmöte är ett speciellt möte där föreningens medlemmar träffas och diskuterar föreningens verksamhet och väljer ny styrelse, valberedning och revisorer. Alla föreningar måste under året ha ett ordinarie årsmöte. Det står i föreningens stadgar när mötet måste hållas, men vanligtvis brukar årsmöten ligga i januari till mars.

Hur söker jag efter saker på BrutalCS hemsida?
Du söker efter saker som till exempel forumstrådar, filer eller nyheter genom att använda sökfunktionen längst upp på sidan.

Varför fungerar inte vissa funktioner på hemsidan för mig?
Vissa funktioner kräver att du är medlem och att vi har accepterat dig. Det kan ta ett tag att bli accepterad eftersom detta görs manuellt. Om det inte är något som du tror eller vet kräver att man ska vara accepterad skicka ett mail till oss via Kontakta oss.

Varför kan jag inte ladda ner nåt i filarkivet?
För att kunna ladda ner från vårt filarkiv krävs det att du är registrerad medlem. Detta sker manuellt och kan därför dröja ett par timmar innan vi hunnit kontrollera dina uppgifter. Vi jobbar så fort vi kan.

Jag skulle vilja ha era guider på min sida, får jag det?
Vi brukar inte låta andra sidor använda våra guider. Tar du våra guider begår du ett brott mot kopieringsskyddslagen och detta är straffbart! Ser vi att ni tar våra guider kommer vi att vidta åtgärder direkt och ni blir anmälda.

Jag vill byta nick här på BrutalCS.nu, men hur gör jag?
Detta går enkelt att göra inne i inställningar. Dock kan du endast byta nick en gång i månaden.

Vad gör jag om en admin inte sköter sig som han borde göra?
Eftersom BrutalCS är så pass stort så kan vi omöjligt hålla reda på vad alla adminsen gör hela dagarna. Ser du något som en admin gör eller säger som han inte borde göra kan du skicka ett klagomål via Kontakta oss.

Jag vill bli admin på era servrar, hur gör jag då?
I menyn under Jobba hos oss kan du läsa våra krav och hur du ska göra för att ansöka till admin.

Jag har blivit bannad, vad kan jag göra?
Har du blivit bannad på våra servrar nyligen så kan du skapa en tråd i vårat forum. Glöm inte att skriva ditt steamid så att vi kan kolla upp vad du är bannad för. Ibland när det står "you are banned, check your console" så är det förmodligen en bugg. Bara att försöka igen och connecta.

Vad tjänar ni på BrutalCS?
BrutalCS är en ideell förening, vilket betyder att alla som jobbar här arbetar gratis. De pengar vi får in av Sverok går till att driva och utveckla BrutalCS.

Hur går man upp i användarklass och vad för kriterier ska man uppfylla?
Användarklass baseras på hur länge du varit registrerad samt hur aktiv du varit i forumet. Exakt vad som krävs för vilken klass, samt vilka klasser som finns är dock upp till er att ta reda på.

Varför delar BrutalCS inte ut bevis för fuskbans?
Många ställer sig frågan varför BrutalCS inte lämnar ut demos och bevismaterial i frågan om fuskbans. Det absolut främsta skälet till detta är att vi anser att det enbart skulle leda till bråk, hot och dålig stämning som tar upp våra administratörers tid. Att den som är bannad ser på demot kommer inte att påverka våra beslut över huvudtaget och därför anser vi att det är onödigt att lägga ner tiden på att dela ut demos.

Vi vill helt enkelt inte sitta och bråka med den bannade och denna individs vänner. Vad individerna än säger om bevisen så är det ändå vi administratörer som i slutändan bedömer demot och det kan vi göra utan allt bråk.

Vi har väldigt strikta regler som reglerar hur demos ska granskas. Vi kräver att minst tre administratörer utöver den som lagt bannen granskar och verifierar demot vid överklagan. Vi sparar demos från alla fuskbans och dessa arkiveras så att spelaren har chansen att komma och överklaga sin ban flera år i efterhand.

Finns det inget demo så leder detta till en direkt unban. Om åsikterna går isär vad det gäller beviset så friar vi hellre. Oftast leder det till att fler administratörer än de två första granskar demot.

Om man nu känner att BrutalCS inte är att lita på och att vi inte alls har demos eller granskar dessa får man helt enkelt spela någon annanstans där man litar på de som bedriver verksamheten.

Jag har hög ping på era publicservrar, vad gör jag?
All som har problem måste köra tracert, printa och skicka till oss. Ni måste göra detta när ni upplever problemet.

Start > kör > cmd > tracert cs1.brutalcs.nu > printa > ladda upp > länka


© 2011 BrutalCS.nu