LOGIN
SENASTE NYHETER
RECENSION QPAD EC-R
Inledning:

Som ni troligtvis har märkt så har vi fått en helt ny sida och det har kommit upp en recension på Razer DeathAdder. Då tänkte jag att jag kunde recensera en passade musmatta till den nya musen. Jag har valt att recensera Qpads senaste matta, EC-R.

Jag har i stortsätt haft alla vanligare musmattor på marknaden och hittills har Qpad CT Large varit min favorit och jag trodde det skulle bli svårslaget. Men det visar sig att EC-R intog förstaplatsen och Qpad CT får numera vila i garderoben bland resten av skrotet.

Ergonomi & Design:

EC-Ren är en matta som är ganska lik några äldre mattor från steelpad serien, t.ex. S&S och 4D. Den är svart och har prytts med en Qpad logga i vänstra hörnet. Mattan är endast 2 mm tjock och alla kanter är avrundade så man inte störs av dessa när man spelar. Eftersom jag har ganska låg sensitivity när jag spelar Counter-strike så använder jag ganska stora rörelser vilket kan ställa till problem med EC-R mattan då den endast är 354 x 260 mm, vilket även kan ses som tillräckligt för vissa spelare. Undersidan av mattan är av så kallat bubbelgrip (gummi) så man får nästan anstränga sig för att flytta mattan på bordet vilket är väldigt positivt då man slipper rätta till den hela tiden när man spelar.

bild1.JPG bild2 Bild3.JPG


Glid och kontroll:

Mattan har ett otroligt bra glid, håller man inte i musen så glider den av mattan ganska kvickt. Samtidigt har man full kontroll över musen när man spelar, och den slår alla mina förväntningar och är i stort sett ett måste för alla gamers där ute.

Bild7.JPG Bild5 Bild6.JPG


Produkten har utgått.
Fördelar
 • Otroligt bra glid och kontroll
 • Lätt att hålla ren
 • Bra form
 • Bubbelgrip på undersidan
 • Nackdelar
 • Storleken
 • BrutalCS betyg:

  KOMMENTARER
  #1
  2008-05-26 18:53
  om du har gett den så bra betyg ska jag nog köpa den musmattan :D
  #2
  2008-08-07 13:43
  det finns en lika dan matta på teknik magasinet föär 169 kr jag tycker den är bra jalla fall xD
  SENASTE ARTIKLAR